Kjøpe hest? Benytt deg av lån på dagen

Har du tenkt å gå til anskaffelse av hest er det mange ting å sette seg inn i før du kjøper den og mange feller man kan ramle ned i. En annen ting er det økonomiske. Hester er svært kostbare å kjøpe. Et alternativ er å ta opp et lån på dagen. Dette skal vi i denne artikkelen også forklare deg nærmere om hvordan fungerer, så heng med oss videre.

Finne den rette hesten

Å gå til anskaffelse av hest er ingen liten og enkel affære. Først og fremst skal du finne den rette hesten for deg og det du skal bruke den til. Den skal også helst være helt skadefri og til en god pris. Det er ikke alltid alle disse tingene klaffer, og forventningene kan bli for store før du kan ri inn i høstmørket i god stil. Mesteparten av skuffelsene kan imidlertid unngår hvis du har gjort en god forundersøkelse før selve kjøpsprosessen starter.

Finansier hestekjøpet med et lån på dagen

Sliter du økonomisk og ikke vil vente til du har spart opp nok penger til å kjøpe hest, finnes det andre muligheter. Du kan for eksempel ta opp et lån på dagen og kan søke allerede i dag! Ved å sammenligne lånetilbudene som finnes på nettet, kan du låne inntil 500 000 kroner og ha pengene kjapt på konto. Det er imidlertid noen krav som du må innfri for å få lån på dagen-

Krav til lån på dagen

Først og fremst må du ha en stabil årlig inntekt på minst 125 000 kroner. Videre, må du ikke ha betalingsanmerkninger eller inkassosaker som fremdeles er aktive. Dessuten må du ha fyllt 20 år og ha hatt fast bostedsadresse i Norge i minst 3 år. Innfrir du disse kravene er det ingenting i veien for at du kan finansiere hestekjøpet med et lån på dagen.

Søk profesjonell bistand før du kjøper hest

En ting som er veldig fornuftig å starte med er å få hjelp av noen som har peiling på hester og som du kan stole 100 % på. Det finnes en drøss med hester til salgs på markedet, men alle er ikke i like god stand. Sett derfor først opp en liste over hvilke krav og ønsker du har til hesten og husk at ingen hester er helt perfekte. Bruk mye tid på grunnarbeidet før du bestemmer deg for hvilken hest du vil satse på.