Tren med en bestevenn.

Kjæledyr, treningskamerat og lykke

Hester er en enestående dyreart som er svært populær i USA. Undersøkelser har visst at hele 30 millioner rir hester i løpet av et år der, og på to tiår så har riding blitt dobbelt så populært blant nordmenn. Hvorfor? Grunnen til den økte populasjonen skyldes de mange fordelene dette husdyret tilbyr oss. Det tilbyr oss fysisk aktivitet, riding styrker store muskelgrupper. Undersøkelser har også visst at å ri jevnlig bidrar til bedre koordinasjon, gir økt humør og gjør oss bedre kroppsbevissthet.

Kleskode

Det er viktig å ha de rette skoene når man skal ri og med Tamaris sko så kan man finne de perfekte skolene for en ride økt. Denne nettsiden selger alt fra boots og støvletter, og med deres mange sko utvalgt så blir det lettere og finne de perfekte skolene. Sko med støtte og god kvalitet.

Visste du?

Visste du at riding gir mange helsefordeler? Det trener sinnet, bidrar til bedre psykisk helse, forsterker selvbildet og selvtilliten din og forsterker musklene dine. Å ha en treningsform og hobby som riding vil hjelpe deg med å slappe av, og du bruker tiden på noe meningsfullt og nyttig. Hester er et svært sterkt dyr med rundt 700 muskler, og blir ikke lett slitne av en lang ridetur i skogen eller ved stranden.