Hesteløp

En veldig stor industri hvor hester blir brukt er altså i hesteløp og det er kanskje gjort enda mer populært av hvor vanlig det er å satse penger på disse hestene som løper. Dersom du selv driver med litt gambling så finnes det mange tips til deg for å velge ut riktig hest.

Ellers så er de fleste hestene innenfor denne idretten veldig raske, så det er kanskje ikke like lett å vite hva som er den definerte kvaliteten som gjør at en hest er bedre enn den andre.

Det skal også sies at mye av dette har noe med rytteren å gjøre. Dette kan også være grunnen til at de fleste som rir på disse hesten skal veie så lite som mulig, rett og slett for at hesten skal løpe raskere. Rytteren kalles oftest bare for en jockey. Det vi snakker om her er rett og slett galoppridning, og det er en veldig populær hestesport.

Det finnes mange forskjellige varianter, i en av disse så løper man rett og slett så raskt som mulig, men det finnes også andre varianter hvor det finnes hinder som hesten skal for eksempel hoppe over.