Ri hesten din

Nå har vi gått gjennom de fleste tingene, utenom den som kanskje de fleste tenker på når de tenker å passe på en hest. Dersom det er slik at hesten din i det hele tatt er tilgjengelig for å bli ridd så er det bare å begynne med en gang å lære seg å kjenne hesten sin.

Dette kan være veldig morsom og veldig viktig for dere begge for å knytte bånd. Dersom du ikke er så flink til å ri på denne spesifikke hesten, eller kanskje dersom du har veldig lite praktisk erfaring med å ri hester så bør du kanskje oppsøke noen som har litt mer kunnskaper om ridning. Det er også ekstra viktig at du faktisk investerer i det riktige utstyret som kreves for å kunne ri hesten din på riktig måte.

Husk også at det er ikke bare enkelt å begynne å ri. Det krever faktisk veldig mye når det kommer til styrke, fleksibilitet og utholdenhet. For å være fysisk og mentalt forberedt på å ri riktig så anbefales det derfor at du begynner med noen andre ting på siden som kan hjelpe deg.

Det første du kan undersøke er yoga, meditasjon og Tai Chi. Dersom du begynner med disse øvelsene så kan du komme til å øke fleksibiliteten din, konsentrasjonen og den statiske styrken i din egen kropp. Alle disse tingene kommer til å være veldig fordelaktige å ha når du skal ri, spesielt dersom du skal ri hardt eller om du skal ri lenge.

Det kan også være ganske lurt å begynne litt med styrkeløfting og ting som kan hjelpe deg med utholdenheten din som for eksempel sykling eller løping. Dette kommer altså til å være ting som du sikkert allerede er klar over dersom du har ridd mye hest før. Dersom du derimot ikke har gjort det så mye før, så bør du snakke med noen som kan hjelpe deg gjennom det. Dersom du venter på disse menneskene som skal komme inn å hjelpe deg så kan du begynne med disse ekstraøvelsene som vi har snakket om her i denne artikkelen.

Det viktigste er å være i harmoni med hesten, så sørg for å holde energien din positiv, fordi hesten kommer til å føle dette av deg.